Sacher

Per començar a preparar la nostra pastís sacher , o com ja vam dir pastís Sachertorte en nom austríac , agafem en un bol o recipient qualsevol i amb amb una batedora batem la mantega ( recorda no margarina , ho repeteixo perquè el gust que deixa en el pastís és molt diferent , juntament amb el sucre . Ara anem incorporant una a una les rovells dels ous , és important no deixar de batre en cap moment . el següent pas és fondre la xocolata i incorpora .

Barregem també la farina amb les ametlles i les afegim a la crema que hem preparat . Després afegim les clares a punt de neu de forma suau i graudal .

A continuació , hem untar un motlle , preferiblement que sigui desmuntable , amb mantega i ho empolvorem amb farina . Aboquem la barreja , ho posem al forn preescalfat a 180 graus durant 10 minuts . Un cop assolida aquesta temperatura , esperem 30 segons i tornem a baixar la temperatura , ara a 160 graus i s’enforna durant 30 minuts més . Quan acabi ho deixem refredar una mica i traiem del motlle .

És el moment de tallar el pastís en dues meitats , estenem la melmelada a la part inferior de les dues que hem tallat . Ara tapem aquesta part amb la mermelaca amb l’altra capa de pa de pessic .

Finalment , posem a fondre la xocolata , hi afegim la mantega , disuélvela i li agregues nata . Finalment només queda decorar una mica i guardar a la nevera perquè es mantingui freda .

sacher

 

Deja un comentario